Backup - pchjelp.no as

Backup

shutterstock_730017370

Hva gjør du når datamaskinen krasjer eller virus har infisert serveren? pchjelp.no står klar til å hjelpe deg med å være føre var. Sammen kan vi finne den passende løsningen for nettopp din bedrift for å sikre gode backup-rutiner. Er du privatperson kan vi selvsagt også bistå.

Hva innebærer backup?

Kort forklart er en backup en nøyaktig kopi av ditt eksisterende datainnhold. Dette kan være kopi av regnskapsdata for hele konsernet, et komplett kundekartotek, en CD-kopi av alle dine digitale fotografier eller en USB-minnepenn med doktoravhandlingen din. Fellesnevneren er at dette er data som du ikke ønsker å miste, og det er viktig at du sikrer at slike filer ikke går tapt dersom uhellet skulle være ute. «Uhellet» kan være alt fra at du blir frastjålet laptopen din til at du velter kaffekoppen over den eller at serveren blir angrepet av datavirus. Det er viktig å være føre var – dersom du skulle miste datainnholdet er det svært sannsynlig at det vil være tapt for alltid uten en backup.

Sikkerhetskopiering er å anbefale for både privatpersoner og bedrifter. Sett opp gode, gjennomførbare rutiner for sikkerhetskopiering av bedriftens eller personlig data. Vurder kostnaden som følger det å måtte rekonstruere data og hvilken risiko bedriften er villig til å ta. Husk at det finnes lokale og profesjonelle løsninger for backup. En sky-partner vil for eksempel sikre at du kan få tilgang til all data uansett hvor du befinner deg. Du kan lese mer om dett under vår «Cloud»-tjeneste her på nettsiden.

Hvordan kan vi hjelpe deg?

Uansett hva ditt behov er kan jeg bistå med å finne rett løsning for deg eller din bedrift. Med nesten 30 års erfaring innen IT-bransjen vil vi påstå at vi er svært kvalifiserte til å sikre din data. Klientlisten til pchjelp.no innbefatter blant annet leger, legespesialister, tannleger og advokater. Dette er klienter med ekstra krav til sikkerhet og kryptering av all data, og du kan stole på at vi vil gjøre vårt beste for å gi deg en skreddersydd løsning som passer dine behov. Du kan nå oss på telefon 97 50 50 60 eller på e-post peer@pchjelp.no.