Hjemmenettverk - pchjelp.no as

Hjemmenettverk

shutterstock_1017080488

Det finnes vel knapt et norsk hjem i dag som ikke har et trådløst nettverk, og vi kjenner vel alle til den panikken som brer seg med en gang det skjer noe med internettilkoblingen. Uansett om du opplever at nettverket er tregt, ikke er tilgjengelig alle steder i husstanden eller at det plutselig forsvinner – pchjelp.no kan hjelpe deg med å sikre en mindre frustrerende hverdag.

Vi har god kompetanse når det kommer til nettverk. Alt fra enkle routere i små private leiligheter til komplekse Mesh-systemer over flere etasjer og flere bygg. Nettverk er ikke bare kabler, du må også tenke sikkerhet på switcher og routere og kontakt- og tilgangspunkter. Med våre mesh-systemer vil du for eksempel få alle punkter på felles navn og ikke ulike navn og manuell omkobling som på de fleste system i dag. Du kan til og med trafikkstyre tilkoblinger slik at viktige tjenester får høyrer prioritet enn andre.

Ønsker du deg et såkalt «smarthus»? Da må du også ha i tankene at det kan oppstå problematiske situasjoner om for eksempel lysstyringen ikke forstår mediastreaming eller smartTVen. Det er lett å sette opp utstyr og nettverk som kanskje ikke snakker like godt sammen som det burde. Med vår assistanse kan du derimot få et smart hjem uten slike problemer.

Hvordan kan vi hjelpe deg?

Med vår hjelp vil du være sikret et nett som er krypter med den nyeste teknologien, i tillegg til utstyr som kan oppdateres når det dukker opp nye tjenester og hastigheter. Du får tilgang på et kontroll-panel der du kan kontrollere tilkoblinger og hvor du også vil kunne aktivere/deaktivere for eksempel gjestetilkoblinger eller mediatjenester. Vi vil sørge for høy hastighet, god dekning og aldri mer hakking når du skal kose deg med nettTV, lytte til Spotify eller holde krevende videokonferanser.

PCHJELP.NO har den kompetansen du er på utkikk etter – både deg som er privatperson og deg som driver en bedrift. Avtale et besøk av oss i dag. Du kan nå oss på kontakttelefon 97 50 50 60 eller på e-post peer@pchjelp.no.