Service - pchjelp.no as

Service

shutterstock_658229803

Er du lei av en treg PC? Dukker det opp mye reklame når du er på internett? Er kanskje ikke nettverket like raskt som det burde være lenger? Har du problemer med en printer som ikke vil printe klare utskrifter eller som stanser halvveis i prosessen? Få hjelp av en dyktig tekniker som kan vedlikeholde og reparere din PC, Mac, printer eller nettbrett.

 

Det kan være mange årsaker til at for eksempel datamaskinen ikke lenger vil samarbeide eller ikke reagerer like kjapt som før. Som med alt teknisk og mekanisk utstyr har en datamaskin behov for vedlikehold for kunne gi best mulig yteevne. En PC er hele tiden aktiv med systemendringer, oppdateringer og installasjoner. Det samler seg en god del unødvendig data, eller søppel om du vil, som det er fordelaktig å bli kvitt både med hensyn til lagringsplass og sikkerhet.

 

Her er noen tips:

  • Ta en grundig sjekk av all program- og systemvare. Det sikrer at du har en oppdatert datamaskin som er fri for sikkerhetshull og uønsket programvare.
  • Avinstaller program du ikke bruker og sørg for at du har et antivirusprogram.
  • Har du sikkerhetskopi av filene dine? Dersom du lagrer bilder på datamaskinen ønsker du helt sikkert ikke å risikere å miste disse.
  • Er nettverket ditt tregt kan dette ha en sammenheng med plassering av router, hvor gammelt nettverksutstyret ditt er og hastigheten på nettverket.

 

Hvordan kan vi hjelpe deg?

pchjelp.no er her for deg, uansett hva du måtte trenge av service. Ønsker du å vite mer om backup, veileder deg gjerne i jungelen av forskjellig muligheter for å finne det alternativet som passer deg best. Sliter du med en laptop eller stasjonær maskin vil vi sammen se på hva som er problemet. Uansett hvor problemet ligger for ditt nettverk kan vi inspisere dette for å sørge for at du får deg enda raskere nett.

 

Vi har lang erfaring med å levere datatjenester til husstander og småbedrifter i Oslo og Akershus. Dersom du befinner deg andre steder i Norge tilbyr vi også fjernstyring for å kunne bistå. Ta kontakt i dag for rask og profesjonell datahjelp.